[Series] SURRENDER [Chapter 1]

keren

FFindo

SURRENDER [Chapter 1]

surrender poster

Nama Author              : Aomine

Contact Author           : twitter @kkaebae

Panjang Cerita             : Chaptered

Main Cast                    : Kim Seokjin (Jin BTS), Oh Sehun (Sehun EXO), Hwang Soojung (OC),
Kim Jaehyo (OC)

Genre                          : Romance, Lil bit angst

Rating                         : PG-13

Notes Author              : Chapter 1 masih dikit banget hehe. Bahasanya terlalu baku ya’-‘ ini ff pertama yang aku publish hoho jadi mohon kritik dan sarannya ya, don’t be silent readers. Aku butuh banget saran. Terima kasih sudah membaca ^^ di sini Soojung bukan Krystal f(x) ya, cuma pinjem nama aja. Sorry for typo.

“Otakku, seperti raja yang memerintah kerajaannya, memilih untuk menyerah. Tapi hatiku, seperti prajurit yang menentang panglimanya, memilih untuk tidak menyerah”

 

* * * * * *

Setelah berjam-jam duduk di pesawat, perjalanan panjang dari Britania Raya ke Korea Selatan, Soojung memijakkan kakinya di Negara yang ia tinggalkan tiga tahun lalu. Kecelakaan lalu lintas…

View original post 1,405 more words

My Daughter Lied in her Memoir

Dysfunctional Literacy

(image via wikimedia) (image via wikimedia)

“I’m sorry for your loss,” my oldest daughter’s English teacher said to me after I introduced myself to her during Literacy Night at the local junior high.  The teacher seemed earnest, and her statement caught me off guard.

“Thank you,” I said hesitantly, out of politeness, as I thought: what loss?

I glanced at my daughter and noticed that her face was reddening, and she looked around the hallway at other parents and students wandering around the classroom.

I felt that asking about my loss would lead to an uncomfortable moment, and I do whatever is possible to avoid uncomfortable moments, so I moved on to another topic.  My daughter’s grades were good, the teacher said, she was a wonderful writer, and she talked a little too much in class.  That sounded about right, but I was curious about the loss I had suffered.

As we exited…

View original post 833 more words

good morning all

Selamat pagi hari rabu akan ku coba hal baru bersamamu tapi masih dengan rasa yang sama. Terima ksih Tuhan atas anugrahmu hari ini untuk semuanya matahari yg masih bersinar angin pagi yg sejuk meski aku harus pake jaket untuk keluar rumah ,:) oh iyha lupa Pagi sayang ku kamu lagi kerja yha ? hehe semangat yha hati hati di jalan semoga hari mu menyenangkan doaku selalu bersama mu love you 🙂